Wat biedt Qredits coaching

Wat biedt Qredits coaching

Qredits coaching bied je de unieke gelegenheid om ondernemers te coachen bij de opstart of de bedrijfsvoering van hun onderneming.

Ondernemerschap bevorderen

Als Qredits-coach kun je een bijdrage leveren aan het succes van ondernemers en daarmee aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap in Nederland. Je doet dit vanuit de visie om je eigen ervaringen in het ondernemerschap te delen met (startende) ondernemers.

Groeien als coach

Maar niet alleen de ondernemer groeit van de coaching vanuit Qredits. Vaak geeft de coaching aan een ondernemer al enorm veel energie aan coaches, maar we stimuleren ook de ontwikkeling van onze coaches.

Om je als coach te laten groeien organiseren we trainingsdagen met inspirerende sprekers en workshops waar je in de praktijk meteen mee aan de slag kunt. Ook worden regelmatig bijeenkomsten gehouden om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen met alle Qredits-coaches. Deze bijeenkomsten zijn ook een goede mogelijkheid om je eigen netwerk te vergroten.
Als Qredits coach ben je werkzaam op vrijwillig basis. Je ontvangt alleen een reiskostenvergoeding. Onder andere door het aanbieden van trainingsdagen en bijeenkomsten willen we laten blijken dat we je tijd en inzet waarderen.

Wat biedt Qredits coaching