Wil jij coach worden?

Krijg je energie van vrijwillig je kennis delen? Ontdek wat wij jou kunnen bieden en wat wij van jou verwachten.

 

scroll naar beneden

Qredits coaching

Samen bereiken we meer

Jij

Wat verwachten we van jou?

Het belangrijkste is dat je een zakelijke achtergrond hebt, je ervaring wilt inzetten voor een ander en vooral passie hebt voor ondernemerschap.

Qredits

Wat bieden wij jou?

Als Qredits-coach kun je een bijdrage leveren aan het succes van ondernemers en daarmee aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap in Nederland.

Wij

Wat kunnen we samen bieden?

Jouw kennis en ons platform met ondernemers biedt een unieke gelegenheid om ondernemerschap in Nederland verder te helpen.

Ons coachingsaanbod

Verwachtingen

Begeleiding bij ondernemingsplan

Vind een ondernemer het moeilijk om zijn/haar eigen ondernemingsplan op te stellen? Is er twijfel over of het wel goed is? Een coach helpt bij het structureren van ideeën.

Verwachtingen

Financiën en administratie

Wil een ondernemer meer grip op zijn/haar boekhouding en administratie? Een coach ondersteunt bij het opbouwen en structureren van de geldstromen in het bedrijf.

Verwachtingen

Marketing en verkoop

Wil de ondernemer commerciële slagkracht verbeteren? Een coach laat zien hoe je marketing- en verkoopinstrumenten effectief inzet.

Verwachtingen

Personeelszaken

Personeel kan een grote bijdrage leveren aan de (door)groei van een succesvol bedrijf. Een coach helpt om de juiste keuzes te maken.

Verwachtingen

Crisismanagement en reorganisatie

Lopen de zaken minder goed dan gewild? Een coach helpt om rust te creëren in het bedrijf en om verantwoorde keuzes te maken.

Verwachtingen

Persoonlijke effectiviteit

Wil een ondernemer meer inzicht in sterktes en zwaktes? Zoek hij/zij iemand die af en toe een spiegel voorhoudt? Een coach laat deze ondernemer groeien.

Verwachtingen

Algemene coaching

Is de coachingsbehoefte niet zo specifiek? Dan kan een ondernemer kiezen voor een algemeen coachingstraject.

Verwachtingen

Onderwijs-coach

Wil jij jouw kennis delen met VO en MBO studenten op school? Word dan onderwijs-coach!

Verwachtingen

Intensief Beheer coaching

Ook ondernemers in zwaar vaarwater helpt Qredits verder. De juiste begeleiding en advies zijn op zulke momenten cruciaal. Jij kan hierbij helpen!