Wat is Qredits coaching

Wat is Qredits coaching

Qredits biedt coaching aan startende en bestaande ondernemers die behoefte hebben aan begeleiding en advies bij de opstart of de bedrijfsvoering van hun onderneming.

Voor iedere ondernemer geldt: Hoe kom ik van dat idee naar een gerealiseerde onderneming? Hoe zit het met vergunningen, welk inkomen ga ik overhouden, hoe krijg ik mijn boekhouding op orde of  hoe trek ik meer klanten aan? Allemaal vragen die ondernemers bezighouden en kunnen belemmeren in de start of in de groei van hun bedrijf.

Qredits biedt daarom de mogelijkheid om een coach te kiezen die helpt met deze vraagstukken. Want wij geloven erin dat coaching bijdraagt aan het succes van hun bedrijf.

Qredits coaching is onderdeel van Stichting Qredits Microfinanciering Nederland. Onze visie is dat wij geloven dat coaching in het midden- en kleinbedrijf de kwaliteit van het ondernemerschap verbetert en de kans van slagen vergroot. Onze doelgroep bestaat uit kleine en middelgrote ondernemers die om uiteenlopende redenen geen toegang hebben tot verschillende diensten via het reguliere circuit.

Wij vinden dat deze ondernemers, ook degene die coaching niet tegen een commercieel tarief kunnen afnemen, in de gelegenheid moeten zijn om ondersteuning te krijgen bij de start of de bedrijfsvoeringen van hun onderneming.

Wil je meer weten over wat Qredits coaching voor jou kan betekenen?

Wat biedt Qredits coaching

Hebben we je interesse gewekt om je als coach in te zetten voor ondernemers? Lees dan hier verder over wat we van onze coaches verwachten.

Wat is Qredits coaching