Visie Qredits coaching

Visie Qredits coaching

Onze visie is dat wij geloven dat coaching in het midden- en kleinbedrijf de kwaliteit van het ondernemerschap verbetert en de kans van slagen vergroot.

Onze doelgroep bestaat uit kleine en middelgrote ondernemers die om uiteenlopende redenen geen toegang hebben tot verschillende diensten via het reguliere circuit.

Wij vinden dat alle ondernemers, ook degene die coaching niet tegen een commercieel tarief kunnen afnemen, in de gelegenheid moeten zijn om ondersteuning te krijgen bij de start of de bedrijfsvoeringen van hun onderneming.

Zowel ondernemers met als zonder een zakelijke lening bij Qredits kunnen een coachingstraject afnemen.

Samen bereiken we meer

Jouw kennis en ons platform met ondernemers biedt een unieke gelegenheid om ondernemerschap in Nederland verder te helpen.

Meer werkgelegenheid

Wij geloven erin dat coaching bijdraagt aan de ontwikkeling en het succes van de ondernemer. En hoe meer succesvolle ondernemers er in Nederland zijn hoe meer zij een bijdrage leveren aan het ondernemerschap in Nederland. En op hun beurt weer kunnen zorgen voor werkgelegenheid. Wist je dat alle gefinancierde ondernemers bij Qredits afgelopen jaren hebben gezorgd voor 15.000 nieuwe banen?

Jij kunt bijdragen

Jouw kennis, ervaring en netwerk kunnen een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en het succes van de ondernemer. Door de ondernemers in Nederland zelf een coach te laten zoeken in hun regio en met een expertise die zij juist nodig hebben, proberen wij ervoor te zorgen dat de match zo goed mogelijk is en jouw kennis het beste wordt benut.

 
Wil je meer weten over de aanmeldprocedure voor Qredits coaching?

Aanmeldprocedure  

Visie Qredits coaching