Dromen waarmaken

Wil jij iemand helpen zijn dromen waar te maken? Geef je graag iets terug aan de maatschappij van waar je zelf ervaring in hebt opgedaan?
 

scroll naar beneden

Ontdek coaching bij Qredits

Een wereld van verschil

Wat

Wat is coaching?

Goede coaching houdt in dat je actief meedenkt met de ondernemer, hem een spiegel voorhoudt en als sparringspartner fungeert.

Waarom

Waarom coaching?

Onze visie is dat wij geloven dat coaching in het midden- en kleinbedrijf de kwaliteit van het ondernemerschap verbetert en de kans van slagen vergroot.

Wie

Wie gingen je voor?

Niet alleen de ondernemer heeft er baat bij, ook de coach ervaart een traject als nuttig, leerzaam en leuk! Lees hier de verhalen.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen hen thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.