E-learning Qredits-coach

E-learning Qredits-coach

De e-learning Qredits-coach is speciaal ontwikkeld om je optimaal voor te kunnen bereiden als coach bij Qredits. We geven je alle achtergrondinformatie die je nodig hebt om een ondernemer zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Tevens word je, met voorbeelden en tips, voorbereid op het invullen van je coachprofiel. Na het volgen van deze e-learning heb je voldoende kennis over Qredits als organisatie en over onze doelgroep. We hopen dat je als coach door de e-learning geïnspireerd wordt, maar ook dat je jezelf door deze e-learning verder kunt ontwikkelen als coach.

Wat zeggen coaches over de e-learning

Voordat je begint als coach bij Qredits doorloop je de e-learning Qredits-coach. Hieronder lees je wat andere coaches hiervan vinden.

René le Clercq

"Als nieuwe Qredits coach-in-wording heb ik de e-learning modules doorlopen en ben aangenaam verrast door de kwaliteit daarvan. Het proces leidt je op een plezierige, luchtige manier door de theorie en praktijk van het Qredits coach-zijn. Geen lappen tekst, maar kort en bondig wordt weergegeven hoe de Qredits organisatie in elkaar zit en wat er van een coach verwacht wordt. Het geeft bovendien een aantal praktische handvatten die behulpzaam kunnen zijn in de coach-praktijk.  De korte filmpjes tussendoor verluchtigen het programma en geven een direct inzicht hoe zowel een coach als een gecoachte ondernemer het Qredits-concept ervaren."

Heleen Koppenol

"Ik ben startend coach bij Qredits en heb daarom de e-learning module coaching met succes doorlopen. Wat aanvankelijk voelde als een soort examen, bleek bij uitwerking een enorme informatiebron en leidraad voor de op te pakken coaching trajecten straks. Natuurlijk denk je te weten wat je allemaal al kunt, maar ook stil staan bij je eigen persoonlijkheid, competenties en mogelijke rol waren voor mij heel verhelderend. Absoluut waard om in de toekomst nog eens naar terug te grijpen bij praktijk vragen, of om hem zelfs nog eens te doen om mijn eigen ontwikkeling inzichtelijk te krijgen."

Hans van de Grift

"Ondanks dat de e-learning lang duurt staan er wezenlijk veel goede en bruikbare informatie in. Deze zijn voor een beginnende coach zeer leerzaam en voor een ervaren coach goed om weer eens alles op een rijtje te hebben en lezen. Zeker de informatie over de wijze van communiceren en de competenties zijn goed en verhelderend.
Ik heb zelf de leergang coach gedaan en zag veel informatie terugkomen die ik ook tijdens mijn studie tot coach hebt gehad. Kortom een leerzame en zeker aan te bevelen e-learning waarin leerstof staat die je in je alledaagse werk of als coach goed kan gebruiken."

Qredits coaching

Ontdek persoonlijke begeleiding voor ondernemers via Qredits

Onze diensten

Qredits biedt krediet tot € 250.000, coaching en kennis in de Qredits Academy voor…

Coachingslogboek

In het coachingslogboek kunnen alle coaches die ondernemers van Qredits begeleiden…

E-learning Qredits-coach